Alleen geldig op zaterdag 21 september!!

Zorg dat je deze aanbiedingen niet mist!

Foto Druivenstok    Op zaterdag 21 september laat Druivenstok heerlijke wijnen proeven op de ZP-Net Ondernemersmarkt. Kom langs, bezoek ook de andere standhouders en proef vervolgens een aantal wijnen uit het assortiment van Druivenstok. Voor de geproefde wijnen geldt speciaal op die dag: 6 halen=5 betalen! Wil je andere wijnen uit het assortiment proberen, dat kan zeker ook, dan ontvang je 10% kennismakingskorting met de code ZPNet2019. Deze korting is alleen geldig op zaterdag 21 en zondag 22 september bij een online bestelling.
     
Food Happiness logo   Food Happiness Eetcoach geeft sowieso aan de bezoekers van haar kraam een leuke gevulde GOODIEBAG weg, maar veel INTERESSANTER nog:

Er wordt eind van de middag een abonnement Basis met een waarde van € 350,- verloot onder de bezoekers die hun gegevens (naam, e-mailadres en telefoonnummer) hebben achtergelaten. Deze verloting zal ik even laten filmen en de bekendmaking van de winnaar op mijn website online zetten, vanaf maandag 23 september en natuurlijk delen via FB en LinkedIn en ik bel natuurlijk persoonlijk de gelukkige winnaar.

Wat is er verder nog te beleven bij deze kraam:
  • Je kunt wat lekkere hapjes proeven
  • Je kunt (als je het aandurft) een lichaamsmeting laten doen
  • Je kunt je vragen stellen over voeding
  • Je kunt informatie vinden over overgewicht, diabetes, minder zout eten etc.
  • Je kunt inspiratie opdoen en lekkere recepten meenemen
  • Je kunt je alvast aanmelden voor de ontspannen wekelijkse wandeling op woensdagavond in Nieuw-Vennep
    · Je kunt een afspraak maken voor een vrijblijvende individuele kennismaking
Kortom genoeg redenen om even gezellig bij Food Happiness langs te komen en om het nog leuker te maken er staan nog veel meer interessante ondernemers op de markt die je kunt bezoeken.
     
Dietz-logo   Iedereen die zich op 21 september bij de kraam van Mariette Dietz Coaching aanmeldt voor kinder- of pubercoaching of voor een training (zoals 'Ik leer leren' of 'Begrijpend lezen'), ontvangt 15% korting op de afgesproken sessies/lessen.
     
Logo2 meergrip  

Bezoek Meer Grip in het Cultuurgebouw in Hoofddorp tijdens de ZP-Net Ondernemersmarkt op zaterdag 21 september.
Laat je tijdens deze dag informeren over wat ik, als Professional organizer en coach, voor jou kan betekenen.  Hulp nodig bij het op orde brengen van de administratie, of bij het opruimen van bepaalde ruimtes en spullen? Of wil je niet blijven zitten met onuitgepakte dozen na een verhuizing? Meer Grip helpt je met plannen, prioriteren en opruimen.  
Speciaal ter promotie van deze dag verloot ik 2 uur gratis opruimcoaching voor iedereen die mijn Facebook pagina Meer Grip volgt en dit bericht deelt. Op zondag 22 september maak ik de winnaar bekend.

Verder kun je die dag inschrijven voor de workshop "Meer Grip op je foto's".
 
In de workshop bespreken we wat de waarde is van foto's voor jou en wat dit betekent voor het bewaren ervan. Ik neem je mee in het stappenplan van het organiseren en we gaan aan de slag met het opruimen van (een deel van) je digitale of afgedrukte foto's.
 
Speciaal voor deze dag bied ik de workshop aan voor € 25 in plaats van € 37,50. 
   

 

Bartware  

Op zaterdag 21 september mag iedereen zijn/haar laptop, tablet of mobieltje gratis laten schoonmaken. Het scherm wordt gereinigd en stof wordt weggeblazen bij het toetsenbord.

   

 

   

Van de Wall Vormgeving geeft iedereen die zich tot en met 21 september aanmeldt voor een artikel in het online magazine "Onderneem In" een aantrekkelijk actie-tarief.

   

 

Logo Laura Daggers  

Ook ik sta zaterdag 21 september op de Ondernemersbeurs van ZP-NET. 
Kom je ook  #Vijfgratisverhalen ophalen?
Ik verloot een Gratis Regressiesessie.
Je schrijft je in voor mijn vijf #gratis verhalen, die komen uit mijn boek 'Uit de klei getrokken" (in het najaar geef ik het boek nogmaals uit, 3e druk), en je maakt kans op deze sessie!

Zie ik je daar? 
Laura Daggers Regressie- en Reïncarnatietherapeut Hoofddorp Haarlemmermeer