Eiland 8 Architecten

Eiland 8 Architecten
We zijn

Eiland 8 Architecten is opgericht door Bauke Jellema van der Meij in 2008 en is ontstaan uit een particuliere collectieve opgave voor een verbouwing op Eiland 8 in Floriande Hoofddorp. We zijn een creatieve architectuur studio waarbij onze opgave zich van interieur, exterieur tot stedenbouwkundige opzet uitstrekt.

Voor onze klanten bedenken wij steeds weer doordachte eenvoudige oplossingen voor complexe opgaven. Minimale middelen met een maximaal resultaat, waarbij we rekening houden met de ecologische gevolgen en de locatie. De mens en persoonlijke aandacht staan centraal.

We doen

Onze kennis en ervaring in ontwerpen en bouwen zetten wij in om voor u de best mogelijke ruimtelijke oplossing te verzinnen, dit alles volgens afspraak en binnen budget. Architectuur is voor ons communicatie en wij proberen al in een vroeg stadium inzicht in ruimtelijke beleving en keuzemogelijkheden te geven.

Wij ontzorgen u als klant en begeleiden u in dit proces, de procedures en trajecten die het bouwen kenmerkt.

We maken

We maken ontwerpen voor u van meubel, gebouwen tot stedelijke ruimte en alles daartussen in.

De mens als gebruiker van onze ontwerpen en de aandacht voor het eindproduct staat bij ons centraal. In de steeds veranderende wereld geven wij individuele wensen vorm waarbij de eigenheid en identiteit optimaal tot zijn recht komt. Wij maken dat u trots bent op ons eindproduct.