HIT Support

Hester Verschoor

Mijn naam is Hester Verschoor en ik ben HIT Support.

Ik ruim op

Ik hou bij

Ik leid op

Mijn werkzaamheden zijn vooral werkzaamheden op secretarieel, administratief gebied die ik onder verdeel binnen deze 3 pijlers van mijn onderneming. Het ideaalbeeld is dat ik eerst opruim, daarna bij houd en dan opleid, maar dat hoeft niet noodzakelijkerwijs zo te zijn.

Bij een van mijn klanten ben ik begonnen met structuur aan te brengen, want daar was bijna geen sprake van. Ik heb daar letterlijk al het papierwerk uitgezocht en geordend en meer. Nu kom ik regelmatig terug om de zaken bij te houden en andere office management taken voor hem uit handen te nemen, zodat hij zich meer en meer kan focussen op zijn corebusiness.

Bij een andere klant en mede onderneemster ben ik begonnen met het bijhouden van haar financiƫle gegevens. Zij wilde graag overzicht in kosten en opbrengsten en iemand die haar hielp/helpt om op tijd de benodigde zaken bij elkaar te zoeken voor de boekhouder, zodat die zijn werk kan doen, zonder haar steeds te moeten vragen naar missende zaken. Dat beviel zo goed, dat ze mij nu gevraagd heeft het structuur aanbrengen van haar kantoor.

Van deze ervaringen leer ik veel en deze kennis ga ik overbrengen door workshops te geven: Ik leid op.


Kijk voor meer informatie op mijn website: www.hitsupport.org

HIT-support