Inneryou

InneryouOver mij

Ik ben coach, trainer en eigenaar van Inneryou. Mijn werk bestaat uit individuele sessies en groepstrainingen, en ik ben gespecialiseerd in het coachen van mensen die veel stress ervaren om met behulp van mindfulness gerichte trainingen tot rust te komen zodat ze zakelijk en privé veel effectiever worden.

Ik geloof in de eindeloze mogelijkheden van elk mens. Dat is de ruime en inspirerende overtuiging van waaruit ik coach en train.

Coachen is een hechte samenwerking om jouw doel te verwezenlijken. Ik stimuleer je om nieuwsgierig en zonder oordeel naar jezelf en jouw situatie te kijken. Deze kritische openheid om iets nieuws te exploreren is essentieel tijdens de mindfulness gerichte trainingen.

Van daaruit groeit een helder besef over hoe jij de gewenste verbetering zult bereiken. Ik coach met respect, inlevingsvermogen en de relativerende kracht van humor. Ik moedig je aan hoofd en hart te verbinden. Van deelnemers aan de trainingen en coachees krijg ik terug dat zij mij een enthousiast, helder, warm, liefdevol en nuchter mens vinden. Lees hier de ervaringen.

Als trajectcoach werk ik ook bij het RIWB-kam waar ik vrijwilligers met een psychosociale en psychiatrische achtergrond help. Daarnaast coach ik hulpverleners met behulp van mindfulness en de methodiek Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen.

Ik ben afgestudeerd op hbo-niveau aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen, gecertificeerd SPH en geregistreerd lid van de beroepsvereniging ABvC, RBCZ, en VVM.

Kijk voor meer informatie op mijn website: www.inneryou.nl.

Peggy Carbière

Peggy Carbiere