Meer Grip

Logo Meer Grip
Heb je het druk met je bedrijf of in je privé leven? En schiet het op orde houden van huis en administratie er bij in? Wil je graag opruimen, maar weet je niet meer waar te beginnen? Of begin je elke keer, maar lukt het niet om het af te maken?
Ik kan je helpen om meer grip te krijgen op het dagelijkse leven, zodat rust en overzicht in je leven terug komen en huis, e-mail of administratie weer op orde zijn. 

Meer Grip begeleid en adviseert bij het opruimen van ruimtes, zoals zolder, garage of werkkamer. Je kunt mij inschakelen bij de voorbereiding op je verhuizing, of bij het uitpakken en ordenen na een verhuizing. Maar ik lever ook mijn diensten bij het op orde brengen van administratie en e-mail. Ligt je bureau vol papieren, of kom je niet meer door de berg e-mail heen? Samen met jou kijken we naar een maatoplossing passend bij jouw vraag of probleem.  

Ik ben opgeleid door de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) en heb de gedragscode van de NBPO ondertekend. Verder heb ik meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en ben ervaren coach en consultant onder andere in procesoptimalisatie en Lean Six Sigma. 

Kijk voor meer informatie op www.meergrip.nl of volg mij op facebook voor tips en nieuws.
Of neem contact met mij op via:
Telefoon: 06 4 666 8540
E-mail: info@meergrip.nl