Proson Administratie en Belastingen

Anja Straathof
Na vele jaren in loondienst te hebben gewerkt bij administratie- en accountantskantoren ben ik per 1 september 2015 mijn eigen koers gaan varen als zelfstandig ondernemer met als doel het bieden van persoonlijke en flexibele dienstverlening voor ondernemers en particulieren.
Mijn hart ligt bij de kleinere ondernemingen, waarbij het contact met de ondernemer zelf een grote rol speelt. Het is mooi om de ondernemer bij te staan bij het oplossen van diverse vraagstukken, te adviseren inzake de financiële planning en mee te denken over de bedrijfsvorm en de toekomst.

U bent bezig met ondernemen, creatief, innovatief en de administratie is vaak een bijkomende en lastige zaak. Maar voor mij is het ondernemen juist de administratie en het verzorgen van de belastingaangiften en er voor zorgen dat u op de hoogte bent van het financiële reilen en zeilen van uw bedrijf. Op die manier kunnen we er samen voor zorgen dat er geen “fiscale” verrassingen zijn en uw bedrijf qua liquiditeit gezond is en blijft.

Proson kan de gehele of de gedeeltelijke administratie voor u verzorgen. In alle gevallen kunt u een beroep op mij doen voor advies en ondersteuning. Vaak is het samen even zoeken naar de meest efficiënte manier van samenwerken maar een oplossing is altijd voorhanden !

Ook voor particulieren zet ik graag mijn kennis in om er voor te zorgen dat alle fiscale voordelen worden verwerkt in de aangifte. Het invullen van de aangifte inkomstenbelasting blijkt toch niet altijd zo gemakkelijk  te zijn als in de promotiefilms van de Belastingdienst wordt voorgesteld.

Kortom, Proson, laagdrempelig, flexibel en zeer betrokken. Ik ben van mening dat een goede samenwerking tot veel meer leidt dan alleen maar cijfers !

Kijk voor meer informatie op mijn website: www.prosonadministratie.nl

 

Proost-logo