REMAX Uw Makelaar

REMAX-ballon
Mijn naam is Dennis de Haan en ik ben eigenaar van RE/MAX Uw Makelaar Met veel passie en plezier staan wij iedere dag klaar voor onze klanten.
 
RE/MAX Uw Makelaar is een jong en dynamisch makelaarskantoor. Met onze vestiging in Hoofddorp bedienen wij de gehele Haarlemmermeer. Of het nu gaat om de verkoop van uw woning of de begeleiding bij een aankoop van uw woondroom: wij staan u bij in iedere stap.
 
De RE/MAX marktbenadering is uniek in de makelaardij. Onze makelaars zijn allemaal zelfstandig ondernemers, dit zorgt voor een enorme gedrevenheid, een frisse klantgerichte aanpak, een innovatieve en creatieve denkwijze en de juiste energie die nodig is om het best mogelijke resultaat voor u als klant te behalen. Onze makelaars staan u bij van A tot Z. Ook in de avond en in het weekend als u dat wenst of als het gewoonweg nodig is.
 
RE/MAX Uw Makelaar is aangesloten bij ’s werelds grootste franchiseorganisatie in de makelaardij. Met meer dan 120.000 actieve makelaars beschikt RE/MAX over een uitgebreid netwerk aan kennis en ervaring.
 
Het logo met onze Ballon is voor velen een punt van herkenning en vertrouwen.
 
RE/MAX Uw Makelaar; de enige juiste keuze!

 

REMAX team