Sars Personeelsadvies

Sars-fotoVakwerk in personeel met Sars Personeelsadvies.

Het uitdagende en veeleisende gebied van personeelsbeleid behoort voor weinig ondernemers tot de kerncompetentie. U houdt zich terecht liever bezig met uw talent: ondernemen.
Daardoor kan het u aan tijd ontbreken om personeelszaken de nodige aandacht te geven. Dat hoeft ook niet, want dat doen wij graag voor u. Van snelle praktische oplossingen tot het ontwikkelen van personeelsbeleid.
Voor ons is personeelsbeleid alledaagse kost. Wij helpen en begeleiden u bij alles op het gebied van personeel, met uw unieke omstandigheden en uw ondernemersbelang als uitgangspunt. Door onze advisering en ondersteuning kunt u tevens meestal ook een duidelijke besparing realiseren op uw personeelskosten. Als het nu gaat om zaken als werving en selectie, ARBO,ziekteverzuim, toepassing CAO, Wet- en regelgeving, functioneringsproblematieken of ontslagzaken.
Wij brengen allereerst uw huidige situatie in kaart. Uitgaande van de actualiteit van steeds veranderende personeelsvraagstukken adviseren we over wat er beter of anders kan. Vervolgens voeren we dat voor, of gezamenlijk met, u uit. We stimuleren daarbij het draagvlak onder uw medewerkers. Want het succes van uw personeelsbeleid is zo groot als hun enthousiasme daarvoor. Voor u betekent dit dat u snel de waarde en voordelen realiseert van een goed gefundeerd en gestructureerd P&O-beleid. Zo helpen we u risico’s en kosten te beperken, te beheersen en te voorkomen.
 
Sars Personeelsadvies
Luzernestraat 15
2153 GM Nieuw-Vennep
06-20398858
Mail voor meer informatie Of bezoek onze website: www.sarspersoneelsadvies.nl

Sars-logo