Tikken en Meer

Tikken & Meer helpt ondernemers hun tijd efficiƫnt in te delen door hen werkzaamheden uit handen te nemen. Door het inschakelen van een freelance secretaresse of virtual assistent is er meer tijd voor het echte ondernemen!

Voor veel ondernemers is een betrouwbare en ervaren secretaresse op afstand een ideale oplossing. Vooral voor eenmansbedrijven, besturen van stichtingen en verenigingen en (startende) ZZP-ers waarvoor een vaste secretaresse in loondienst geen optie is; geen vaste kosten en toch altijd beschikbaar.

Maar ook voor het MKB is ondersteuning van Tikken & Meer interessant. Denkt u bijvoorbeeld aan piekmomenten of incidentele klussen waarvoor u of uw personeel geen tijd voor vrij kunnen maken. Daarnaast kan ik u van dienst zijn als u uw vaste secretaresse voor een bepaalde periode moet missen, bijvoorbeeld door zwangerschap, ziekte of vakantie.

Bent u op zoek naar professionele, betrouwbare en flexibele ondersteuning? Dan bent u bij Tikken & Meer aan het juiste adres! Door ruime ervaring ben ik veelzijdig inzetbaar en kan ik u de deskundigheid en kwaliteit leveren die u van een professionele management ondersteuner verwacht. 

Kijk voor meer informatie op mijn website: www.tikkenenmeer.nl

 

Tikken en meer