ZP-NET geeft zelfstandige ondernemers een gezicht

ZP-NET is een vereniging van zelfstandig professionals uit de Haarlemmermeer en omgeving en is opgericht in 2012. Wij zetten ons in om ondernemers uit de Haarlemmermeer en omgeving met elkaar in verbinding te brengen en hen bij potentiële opdrachtgevers op de kaart zetten. We werken samen aan een sterke lokale economie waarin iedereen met plezier vanuit of dicht bij huis blijft ondernemen.

Het initiatief is voortgekomen uit een gezamenlijk project van Ymere en de Rabobank. Een aantal enthousiaste ondernemers heeft dit opgepikt en besloten om een eigen netwerk op te richten. In het najaar van 2012 is ZP-NET na meer dan een jaar voorbereidingen gestart met haar bijeenkomsten en in maart 2013 zijn onze statuten officieel bij de notaris gedeponeerd.


Tijdens de bijeenkomsten van ZP-NET leer je zelfstandige ondernemers kennen die actief zijn in jouw eigen buurt of woonplaats. Kennis over allerlei vakgebieden komt bij elkaar. Zo ontstaan talloze mogelijkheden om samen te werken en elkaar te helpen groeien.

Ben je een zelfstandige ondernemer en woon of werk je in de Haarlemmermeer?

Meld je aan en ontdek de voordelen! KLIK HIER


Kennismaken met... Dennis de Haan

REMAX - de makelaars van de Haarlemmermeer

REMAX-ballon

Mijn naam is Dennis de Haan; geboren in 1977 en getogen in Haarlem. 16 jaar geleden ben ik verhuisd naar Hoofddorp waar ik inmiddels met mijn twee dochters en vrouw een heerlijk gezin vorm. Ik ben groot gebracht in een echt ondernemers gezin; mijn ouders hadden een eigen bedrijf en ook deed mijn vader veel met vastgoed. Hier is uiteindelijk mijn voorliefde ontstaan voor vastgoed en de makelaardij. 
Sinds 2017 ben ik trotse eigenaar van RE/MAX Uw Makelaar- De Makelaars van de Haarlemmermeer. Wij zijn gevestigd in het mooie Hoofddorp en eerder dit jaar zijn wij verhuisd naar ons splinter nieuwe kantoor aan de Noordmeerstraat 7F.

Remax locatie

RE/MAX is opgericht in 1973 en wereldwijd marktleider op het gebied van makelaardij en vastgoed. RE/MAX is een franchiseorganisatie met meer dan 140.000 agenten en actief in 115 landen.
Onze marktbenadering is uniek te noemen. Ons makelaarsteam bestaat uit zelfstandige makelaars die bemiddelen in de aankoop en verkoop van woningen. Het feit dat onze makelaars zelfstandig zijn zorgt voor een enorme gedrevenheid, frisse klantgerichte aanpak, een innovatieve en creatieve werk en denkwijze. Met het uiteindelijk doel; het beste resultaat voor onze klanten. Onze makelaars zijn vaak zelf woonachtig in het gebied waar zij actief zijn, waardoor ze veel kennis hebben van de omgeving en de kansen die zich er voor doen. Daarnaast begeleiden onze makelaars hun klanten van A tot Z zelf en zijn ook in de avond en het weekend bereikbaar “want laten wij eerlijk zijn; als je als klant met brandende vragen zit, wil je niet wachten op een antwoord.”
De Haarlemmermeer kent een flinke gevestigde orde aan makelaarskantoren die al lang bestaan. Toen wij in 2017 begonnen hebben wij flink moeten knokken om voet aan de grond te krijgen. Inmiddels zijn wij niet meer weg te denken en weten steeds meer mensen ons te vinden. 
Onze snelle groei heeft vooral te maken met het feit dat wij de verkoop en aankoop van een woning echt anders aanpakken en iedereen een rode loper ervaring geven. Daarnaast zijn wij erg actief op social media, doen wij veel aan marketing en blijven wij onszelf continu opnieuw uitvinden.  
Zo hebben wij onlangs onze dienstverlening uitgebreid met de online bezichtiging en hiermee zelfs de krant gehaald.
Als het aanbod krap is en de vraag groot gaat het vaak ergens kraken en worden er mensen teleurgesteld. Om iedereen in de hectische en overspannen woningmarkt een eerlijke kans te bieden hebben wij naast onze reguliere bezichtigingen nu ook de mogelijkheid voor een online bezichtiging. Uniek in de Haarlemmermeerse woningmarkt! 

Wellicht leuk om het artikel even te lezen:
https://www.hcnieuws.nl/lokaal/zakelijk/759107/-zakelijk-bezichtigingen-bij-re-max-uw-makelaar-nu-ook-online
Ons motto is dan ook “Service is geen woord het is een beleving”
Indien jullie nog even willen rondkijken op onze website, hierbij de link: 
www.makelaars-in-haarlemmermeer.nl.
 
Als jullie het leuk vinden om ook te zien hoe actief wij zijn en wat wij doen op social media dan kunnen jullie gebruik maken van de volgende linkjes (ik zou het leuk vinden als jullie onze pagina’s liken en/of volgen, hoe meer zielen hoe meer vreugd):

Facebook

LinkedIn

Instagram


Tot ziens op onze volgende bijeenkomst!
Groeten,
Dennis de Haan

Dennis de Haan

Remax-logo-2

Agenda


 

Di. 14 dec 2021
De discussie
Aanvang: 19:15
Locatie: Online
Meer info & aanmelden
Di. 11 jan 2022
Nieuwjaarsreceptie en Masterclass
Aanvang: 19:15
Locatie: The Duckout, Nieuwe Molenaarslaan 10, Hoofddorp
Meer info & aanmelden
Di. 8 feb 2022
7 Os van ondernemen
Aanvang: 19:15
Locatie: The Duckout, Nieuwe Molenaarslaan 10, Hoofddorp
Meer info & aanmelden