ZP-NET geeft zelfstandige ondernemers een gezicht

ZP-NET zet zich in door zelfstandige ondernemers uit de Haarlemmermeer en omgeving met elkaar in verbinding te brengen en bij potentiƫle opdrachtgevers op de kaart zetten. We werken samen aan een sterke lokale economie waarin iedereen met plezier vanuit of dicht bij huis blijft ondernemen.


Tijdens de bijeenkomsten van ZP-NET leer je zelfstandige ondernemers kennen die actief zijn in jouw eigen buurt of woonplaats. Kennis over allerlei vakgebieden komt bij elkaar. Zo ontstaan talloze mogelijkheden om samen te werken en elkaar te helpen groeien.

Ben je een zelfstandige ondernemer en woon of werk je in de Haarlemmermeer?

Meld je aan en ontdek de voordelen! KLIK HIER


Waar staan wij voor?

hand
ZP-NET is een vereniging van zelfstandig professionals uit de Haarlemmermeer en omgeving en is opgericht in 2012. Ons doel is zzp'ers bij elkaar te brengen voor samenwerking, om kennis en ervaringen te delen en competenties te bundelen, zodat beide er voordeel uit kunnen halen. Daarom is ons motto "Samen Ondernemend"

Het initiatief is voortgekomen uit een gezamenlijk project van Ymere en de Rabobank. Een aantal enthousiaste ondernemers heeft dit opgepikt en besloten om een eigen netwerk op te richten. In het najaar van 2012 is ZP-NET na meer dan een jaar voorbereidingen gestart met haar bijeenkomsten en in maart 2013 zijn onze statuten officieel bij de notaris gedeponeerd.

Hoe willen wij ons doel bereiken?

Door elkaar beter te leren kennen, elkaar aan te vullen en samen te werken helpen we niet alleen elkaar, maar bieden we ook een klankbord aan andere ondernemers.

 

Agenda


 

Di. 6 jul 2021
Bitsing en online branding voor groei
Aanvang: 19:00
Locatie: Verhage, Almkerkplein 62, Hoofddorp
Meer info & aanmelden
Di. 14 sept 2021
7 Os van ondernemen
Aanvang:
Locatie: Verhage, Almkerkplein 62, Hoofddorp
Meer info & aanmelden