Terug naar overzicht
22 jan. 2019 - Uitnodiging voor de bijeenkomst van 22 januari in de Brugemeester
De Burgemeester, Burgemeester Pabstlaan 10, Hoofddorp

Beste zp’er

Donderdag 24 januari organiseren we van 19.15 - 22.00 uur weer een bijeenkomst in de Burgemeester. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd!

 
Het adres is Burgemeester Pabstlaan 10, in Hoofddorp.


Programma

Voor deze avond hebben we Ewout Franse van Ewout Franse Fotografie bereid gevonden om een presentatie/workshop te verzorgen met als thema: Hoe maak ik kwaliteitsfoto's met mijn smartphone:

Dankzij de smartphone hoef je nooit meer met een zware camera rond te lopen. Je maakt de mooiste foto’s, selfies en filmpjes gewoon met het platte kastje in je binnenzak waar je ook je schoonmoeder mee opbelt, facebookt, e-mailt of mee navigeert. Overal en altijd een goede camera en het resultaat kun je direct doorsturen.

Niet (helemaal) waar. Zelfs met de duurste Huawei P20 mate, met drie Leica lenzen en een 14 mp selfie lens, of die nog duurdere Apple top-of-the-range gsm zijn er toch meer restricties dan je denkt. Een mobieltje kan nooit helemaal een solide compact camera vervangen, laat staan een goede spiegelreflex, terwijl je de twee apparaten vaak wel perfect kunt laten samenwerken om op die manier qua foto’s met kop en schouder uit te steken boven alle andere fotografen.

Ewout zal je laten zien wat je wel en niet met een smartphone kunt op het gebied van fotograferen. Daarnaast laat hij voor- en nadelen langskomen en legt hij uit hoe je met verschillende apparaten kunt samenwerken om beter resultaat te krijgen. Na deze presentatie weet iedereen hoe je nou echt een degelijke foto kunt maken; een foto voor de eeuwigheid van onberispelijke kwaliteit.

Agenda

 
19:15 Ontvangst
19:30 Opening door de voorzitter
19:35 Vraag en aanbod/pitchen 
19:45 Workshop Ewout Franse
20:00 Pauze
20:30 Vervolg workshop
21:30 Rondje Positief
21:35 Netwerken


 
Aanmelden
 
De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden zijn ook van harte welkom, maar we willen ze wel verzoeken om na twee keer lid te worden.
We zouden het fijn vinden als je je vooraf even aanmeldt. Dit kan via onze website: www.zpnet.nl/aanmelden.bijeenkomst of via een mailtje.
Geef dan ook meteen aan of je een pitch wil houden (voor tips klik hier). Altijd weer een stukje gratis reclame!
 

Ten slotte

  • Er is een tafel waar je folders en visitekaartjes neer kunt leggen om je bedrijf bij de andere leden te promoten. Vergeet deze dus niet! (met het verzoek om ze aan het eind van de avond weer mee te nemen)
  • Er is zowel aan de voor- als aan de achterkant van het gebouw ruimte om te parkeren
  • Introducés zijn van harte welkom. Geef bij je aanmelding wel even aan dat je een introducé meeneemt (naam + eventuele bedrijfsnaam).
  • Nog geen lid van ZP-NET? Tijdens de bijeenkomst is het mogelijk om je als lid in te schrijven.
  • Tijdens onze bijeenkomsten kunnen foto's worden gemaakt ter promotie van ZP-NET. Mocht je hier bezwaar tegen hebben geef dat dan door aan een van de aanwezige bestuursleden. 

 
Tot ziens op 24 januari

 
Namens ZP-NET,
 
Ineke de Moor,
Secretaris ZP-NET

Terug naar overzicht