Terug naar overzicht
16 mei. 2019 - Uitnodiging voor de bijeenkomst van 16 mei 2019 in de Burgemeester
De Burgemeester, Burgemeester Pabstlaan 10, Hoofddorp

Beste zp’er
Donderdag 16 mei 2019 organiseren we van 19.15 - 22.00 uur weer een bijeenkomst in de Burgemeester Je bent hiervoor van harte uitgenodigd!
 
Het locatie is De Burgemeester, Burgemeester Pabstlaan 10, in Hoofddorp.

Programma

Columns schrijven2

Bloggen, hoe dan?

Er zijn tientallen redenen te bedenken waarom je als ondernemer niet zou bloggen. Je vraagt je misschien af of iemand wel zit te wachten op jouw blog, je hebt geen inspiratie/tijd/schrijverstalent en vul maar aan.

Monique Terlouw van Tikken en Meer! wil je graag laten zien waarom het wél waardevol is om te gaan bloggen. Voor je bedrijf, jouw (potentiele) klanten en voor JOUzelf! Met een aantal praktische tips kun jij ook aan de slag en zul je zien dat het ook nog heel leuk kan zijn! Nieuwsgierig? Kom dan zeker 5 maart naar ZP-NET Floriande.

 

Agenda
 
19:15 Ontvangst
19:30 Opening door de voorzitter
19:35 Vraag en aanbod/pitchen 
19:45 Inleiding tot workshop
20:00 Pauze
20:30 Workshop
21:30 Rondje Positief
21:35 Netwerken

 

 
Aanmelden
 
De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden zijn ook van harte welkom, maar we willen ze wel verzoeken om na twee keer lid te worden.
We zouden het fijn vinden als je je vooraf even aanmeldt. Dit kan via onze website: www.zpnet.nl/aanmelden.bijeenkomst of via een mailtje.
Geef dan ook meteen aan of je een pitch wil houden (voor tips klik hier). Altijd weer een stukje gratis reclame!
 
Ten slotte

  • Er is een tafel waar je folders en visitekaartjes neer kunt leggen om je bedrijf bij de andere leden te promoten. Vergeet deze dus niet! (met het verzoek om ze aan het eind van de avond weer mee te nemen)
  • Er is zowel aan de voor- als aan de achterkant van het gebouw ruimte om te parkeren
  • Introducés zijn van harte welkom. Geef bij je aanmelding wel even aan dat je een introducé meeneemt (naam + eventuele bedrijfsnaam).
  • Nog geen lid van ZP-NET? Tijdens de bijeenkomst is het mogelijk om je als lid in te schrijven.
  • Tijdens onze bijeenkomsten kunnen foto's worden gemaakt ter promotie van ZP-NET. Mocht je hier bezwaar tegen hebben geef dat dan door aan een van de aanwezige bestuursleden. 

 
Tot ziens op 16 mei
 
Namens ZP-NET,
 
Ineke de Moor,
Secretaris ZP-NET

Terug naar overzicht