Terug naar overzicht
5 mrt. 2019 - Uitnodiging voor de bijeenkomst van 5 maart 2019 in de Floriande
Verhage, Almkerkplein 62, Hoofddorp

Beste zp’er
Dinsdag 5 maart 2019 organiseren we van 19.15 - 22.00 uur weer een bijeenkomst in Floriande. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd!
 
Het locatie is Verhage, Almkerkplein 62 in Hoofddorp.

Programma

Columns schrijven2

Bloggen, hoe dan?

Er zijn tientallen redenen te bedenken waarom je als ondernemer niet zou bloggen. Je vraagt je misschien af of iemand wel zit te wachten op jouw blog, je hebt geen inspiratie/tijd/schrijverstalent en vul maar aan.

Monique Terlouw van Tikken en Meer! wil je graag laten zien waarom het wél waardevol is om te gaan bloggen. Voor je bedrijf, jouw (potentiele) klanten en voor JOUzelf! Met een aantal praktische tips kun jij ook aan de slag en zul je zien dat het ook nog heel leuk kan zijn! Nieuwsgierig? Kom dan zeker 5 maart naar ZP-NET Floriande.

 

Agenda
 
19:15 Ontvangst
19:30 Opening door de voorzitter
19:35 Vraag en aanbod/pitchen 
19:45 Inleiding tot workshop
20:00 Pauze
20:30 Workshop
21:30 Rondje Positief
21:35 Netwerken
Aanmelden
 
De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden zijn ook van harte welkom, maar we willen ze wel verzoeken om na twee keer lid te worden.
We zouden het fijn vinden als je je vooraf even aanmeldt. Dit kan via onze website: www.zpnet.nl/aanmelden.floriande.
Geef dan ook meteen aan of je een pitch wil houden (voor tips klik hier of kijk naar het filmpje van de KvK). Altijd weer een stukje gratis reclame!
 
Ten slotte

  • We bieden in Floriande de mogelijkheid om vooraf (vanaf 18:00) op eigen kosten wat te eten. Bij voldoende deelname kan Verhage een speciaal voor ZP-NET samengesteld menu bieden tegen een gereduceerd tarief. Geef dus bij je aanmelding aan of je komt eten of niet.
  • Koffie en thee worden door de vereniging kosteloos aangeboden, andere consumpties zijn voor eigen rekening.
  • Er is een tafel waar je folders en visitekaartjes neer kunt leggen om je bedrijf bij de andere leden te promoten. Vergeet deze dus niet! (met het verzoek om ze aan het eind van de avond weer mee te nemen).
  • Er is voldoende ruimte op te parkeren (parkeerplaats bij Albert Heijn en eventueel aan de andere kant, bij de HEMA).
  • Introducés zijn van harte welkom. Geef bij je aanmelding wel even aan dat je een introducé meeneemt (naam + eventuele bedrijfsnaam).
  • Nog geen lid van ZP-NET? Tijdens de bijeenkomst is het mogelijk om je als lid in te schrijven.
  • Tijdens onze bijeenkomsten kunnen foto's worden gemaakt ter promotie van ZP-NET. Mocht je hier bezwaar tegen hebben geef dat dan door aan een van de aanwezige bestuursleden. 

 
Tot ziens op 5 maart!
 
Namens ZP-NET,
 
Ineke de Moor,
Secretaris ZP-NET

Terug naar overzicht