Terug naar overzicht
2 apr. 2019 - Uitnodiging voor de bijeenkomst van 2 april in Floriande
Verhage, Almkerkplein 62, Hoofddorp

Beste zp’er
Dinsdag 2 aprili 2019 organiseren we van 19.15 - 22.00 uur weer een bijeenkomst in Floriande. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd!
 
Het locatie is Verhage, Almkerkplein 62 in Hoofddorp.

Programma

Foto-Jose

Deze avond hebben we voor de pauze een bedrijfspresentatie.

Na de pauze verzorgt José van Oldenmark van Meer Coaching en Training een workshop Jump. Ze zegt er zelf over:

"Wat wordt mijn volgende stap? Kies ik hiervoor of ga ik toch die kant op? Of: als ik jou was zou ik die kant opgaan. Al die keuzes en vooral ook alle adviezen; als ondernemers kennen we dit vast allemaal! Ik neem jullie mee in een korte, maar zeer effectieve exploratie. Deze methode heet Jump en is een laagdrempelige manier om voor jezelf op een rijtje te krijgen wat jou gaat helpen om de juiste keuze te maken.

Ik heb zelf kennis gemaakt met deze methode door het begeleiden van een groep vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Alle vier hadden ze moeite met het vinden van een baan en waren al langere tijd (lees: jaren) werkloos. Vijf weken achtereen hebben wij volgens deze methode met elkaar gesproken. Na afloop hadden 2 werk en de overige dames wisten wat hun volgende stap zou worden. Het werkt! Inmiddels hebben ruim 100.000 mensen al één of meerdere Jumps gemaakt. 

Ken je iemand die ook voor zo’n dilemma staat? Neem deze persoon gerust mee naar de bijeenkomst bij ZP Net op 2 april a.s. en Jump mee!
Tot dan!"

Agenda
 
19:15 Ontvangst
19:30 Opening door de voorzitter
19:35 Vraag en aanbod/pitchen 
19:45 Bedrijfspresentatie
20:00 Pauze
20:30 Workshop
21:30 Rondje Positief
21:35 Netwerken
Aanmelden
 
De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden zijn ook van harte welkom, maar we willen ze wel verzoeken om na twee keer lid te worden.
We zouden het fijn vinden als je je vooraf even aanmeldt. Dit kan via onze website: www.zpnet.nl/aanmelden.floriande.
Geef dan ook meteen aan of je een pitch wil houden (voor tips klik hier of kijk naar het filmpje van de KvK). Altijd weer een stukje gratis reclame!
 
Ten slotte

  • We bieden in Floriande de mogelijkheid om vooraf (vanaf 18:00) op eigen kosten wat te eten. Bij voldoende deelname kan Verhage een speciaal voor ZP-NET samengesteld menu bieden tegen een gereduceerd tarief. Geef dus bij je aanmelding aan of je komt eten of niet.
  • Koffie en thee worden door de vereniging kosteloos aangeboden, andere consumpties zijn voor eigen rekening.
  • Er is een tafel waar je folders en visitekaartjes neer kunt leggen om je bedrijf bij de andere leden te promoten. Vergeet deze dus niet! (met het verzoek om ze aan het eind van de avond weer mee te nemen).
  • Er is voldoende ruimte op te parkeren (parkeerplaats bij Albert Heijn en eventueel aan de andere kant, bij de HEMA).
  • Introducés zijn van harte welkom. Geef bij je aanmelding wel even aan dat je een introducé meeneemt (naam + eventuele bedrijfsnaam).
  • Nog geen lid van ZP-NET? Tijdens de bijeenkomst is het mogelijk om je als lid in te schrijven.
  • Tijdens onze bijeenkomsten kunnen foto's worden gemaakt ter promotie van ZP-NET. Mocht je hier bezwaar tegen hebben geef dat dan door aan een van de aanwezige bestuursleden. 

 
Tot ziens op 2 april!
 
Namens ZP-NET,
 
Ineke de Moor,
Secretaris ZP-NET

Terug naar overzicht