Terug naar overzicht
28 mei. 2019 - Uitnodiging voor de bijeenkomst van 28 mei 2019
Verhage, Almkerkplein 62, Hoofddorp

Beste zp’er
Dinsdag 28 mei 2019 organiseren we van 19.15 - 22.00 uur weer een bijeenkomst in Floriande. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd!
 
Het locatie is Verhage, Almkerkplein 62 in Hoofddorp.

Programma

Broodfonds
Als ondernemer weet je hoe moeilijk/kostbaar het kan zijn om goed verzekerd te zijn voor (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid. Daarom willen we je kennis laten maken met het Broodfonds: Een broodfonds is een vervanging/aanvulling voor de steeds duurder wordende arbeidsongeschikheidsverzekeringen. In zo'n fonds is een groep ondernemers verenigt. Iedereen zet elke maand geld opzij op een persoonlijke broodfondsrekening (het gespaarde bedrag blijft eigendom van de ondernemer). Er gaat alleen geld vanaf wanneer een van de leden langdurig ziek wordt. Hij of zij krijgt dan maandelijks schenkingen van de andere leden om rond te kunnen komen. Het hele systeem is gebaseerd op vertrouwen en zul je dus ook alleen aangaan met mensen die je kent. 
We hebben iemand van de overkoepelende organisatie bereid gevonden om alles eens uit te komen leggen en om vragen te beantwoorden. Als er voldoende mensen zijn die geïnteresseerd zijn bestaat er een mogelijkheid dat er een nieuw broodfonds in de Haarlemmermeer opgericht gaat worden.

Omdat dit onderwerp interessant is voor alle ondernemers, ook niet-leden van ZP-NET vragen we iedereen om zoveel mogelijk geïnteresseerden mee te nemen. Hoe meer animo, hoe groter de kans dat er een nieuw fonds gestart kan worden.


In 2015 is er in het Haarlems Dagblad aandacht besteed aan dit onderwerp. Je kunt dit artikel nog nalezen op onze website.

Agenda
 
19:15 Ontvangst
19:30 Opening door de voorzitter
19:35 Vraag en aanbod/pitchen 
19:45 Presentatie Broodfonds
20:00 Pauze
20:30 Presentatie Broodfonds
21:30 Rondje Positief
21:35 Netwerken
Aanmelden
 
De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden zijn ook van harte welkom, maar we willen ze wel verzoeken om na twee keer lid te worden.
We zouden het fijn vinden als je je vooraf even aanmeldt. Dit kan via onze website: www.zpnet.nl/aanmelden.floriande.
Geef dan ook meteen aan of je een pitch wil houden (voor tips klik hier of kijk naar het filmpje van de KvK). Altijd weer een stukje gratis reclame!
 
Ten slotte

  • We bieden in Floriande de mogelijkheid om vooraf (vanaf 18:00) op eigen kosten wat te eten. Bij voldoende deelname kan Verhage een speciaal voor ZP-NET samengesteld menu bieden tegen een gereduceerd tarief. Geef dus bij je aanmelding aan of je komt eten of niet.
  • Koffie en thee worden door de vereniging kosteloos aangeboden, andere consumpties zijn voor eigen rekening.
  • Er is een tafel waar je folders en visitekaartjes neer kunt leggen om je bedrijf bij de andere leden te promoten. Vergeet deze dus niet! (met het verzoek om ze aan het eind van de avond weer mee te nemen).
  • Er is voldoende ruimte op te parkeren (parkeerplaats bij Albert Heijn en eventueel aan de andere kant, bij de HEMA).
  • Introducés zijn van harte welkom. Geef bij je aanmelding wel even aan dat je een introducé meeneemt (naam + eventuele bedrijfsnaam).
  • Nog geen lid van ZP-NET? Tijdens de bijeenkomst is het mogelijk om je als lid in te schrijven.
  • Tijdens onze bijeenkomsten kunnen foto's worden gemaakt ter promotie van ZP-NET. Mocht je hier bezwaar tegen hebben geef dat dan door aan een van de aanwezige bestuursleden. 

 
Tot ziens op 2 april!
 
Namens ZP-NET,
 
Ineke de Moor,
Secretaris ZP-NET

Terug naar overzicht