Terug naar overzicht
30 apr. 2019 - Uitnodiging voor de bijeenkomst van 30 april 2019

 

Beste zp’er
Dinsdag 30 april organiseren we van 19.15 - 22.00 uur weer een bijeenkomst Je bent hiervoor van harte uitgenodigd!
 
Omdat we vanwege een dubbele boeking dit keer niet terecht kunnen bij Verhage zijn we nog op zoek naar een andere locatie. Check onze website en nieuwsbrief voor de ontwikkelingen.

Programma

Borrel

Het seizoen vordert langzaam maar zeker en we vonden het weer eens tijd voor een gezellige netwerkborrel. Dit biedt je de gelegenheid om samen met leden die je al een tijdje kent terug of vooruit te kijken of om contacten te leggen met mensen die nog niet zo vaak zijn geweest. 


Agenda
 
19:30 Ontvangst
19:35 Vraag en aanbod/pitchen 
19:45 Rondje positief 
19:50 Borrel

Aanmelden

De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden zijn ook van harte welkom, maar we willen ze wel verzoeken om na twee keer lid te worden.
We zouden het fijn vinden als je je vooraf even aanmeldt. Dit kan via onze website: www.zpnet.nl/aanmelden.floriande.
Geef dan ook meteen aan of je een pitch wil houden (voor tips klik hier of kijk naar het filmpje van de KvK). Altijd weer een stukje gratis reclame!
 

Ten slotte

  • Er is een tafel waar je folders en visitekaartjes neer kunt leggen om je bedrijf bij de andere leden te promoten. Vergeet deze dus niet! (met het verzoek om ze aan het eind van de avond weer mee te nemen).
  • Introducés zijn van harte welkom. Geef bij je aanmelding wel even aan dat je een introducé meeneemt (naam + eventuele bedrijfsnaam).
  • Nog geen lid van ZP-NET? Tijdens de bijeenkomst is het mogelijk om je als lid in te schrijven.
  • Tijdens onze bijeenkomsten kunnen foto's worden gemaakt ter promotie van ZP-NET. Mocht je hier bezwaar tegen hebben geef dat dan door aan een van de aanwezige bestuursleden. 

 
Tot ziens op 30 april
 
Namens ZP-NET,
 
Ineke de Moor,
Secretaris ZP-NET

 

Terug naar overzicht