Terug naar overzicht
13 jun. 2019 - Uitnodiging voor de bijeenkomst van 13 juni in de Burgemeester
de Burgemeester, Burgemeester Pabstlaan 10, Hoofddorp

Beste deelnemer aan onze ondernemersmarkt en andere ondernemers

Donderdag 13 juni 2019 organiseren we van 19.15 - 22.00 uur weer speciale bijeenkomst in de Burgemeester Je bent hiervoor van harte uitgenodigd!
 
Het locatie is De Burgemeester, Burgemeester Pabstlaan 10, in Hoofddorp.

Programma

markt

Tijdens deze avond gaan we dieper in op onze ondernemersmarkt. Voor de pauze volgen we ons gewone programma, na de pauze gaan we verder in op de Ondernemersmarkt van 21 september in het cultuurgebouw. We geven informatie over de inrichting van de kramen en wat je wel en niet zelf moet regelen. Er is ruimte om vragen te stellen en de deelnemers kunnen hun definiete plek uitzoeken.

Heb je je nog niet aangemeld voor de markt, maar overweeg je het wel, kom dan zeker ook langs! Als je ziet hoeveel enthousiaste mensen er al deelnemen is het vast niet moeilijk meer om de keuze voor een mooie plek op onze markt te maken! 

Agenda
 
19:15 Ontvangst
19:30 Opening door de voorzitter
19:35 Vraag en aanbod/pitchen 
19:45 Pauze
20:15 Informatie over de markt
21:30 Rondje Positief
21:35 Netwerken


Aanmelden
 
De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden zijn ook van harte welkom, maar we willen ze wel verzoeken om na twee keer lid te worden.
We zouden het fijn vinden als je je vooraf even aanmeldt. Dit kan via onze website: www.zpnet.nl/aanmelden.bijeenkomst of via een mailtje.
Geef dan ook meteen aan of je een pitch wil houden (voor tips klik hier). Altijd weer een stukje gratis reclame!
 
Ten slotte

  • Er is een tafel waar je folders en visitekaartjes neer kunt leggen om je bedrijf bij de andere leden te promoten. Vergeet deze dus niet! (met het verzoek om ze aan het eind van de avond weer mee te nemen)
  • Er is zowel aan de voor- als aan de achterkant van het gebouw ruimte om te parkeren
  • Introduc√©s zijn van harte welkom. Geef bij je aanmelding wel even aan dat je een introduc√© meeneemt (naam + eventuele bedrijfsnaam).
  • Nog geen lid van ZP-NET? Tijdens de bijeenkomst is het mogelijk om je als lid in te schrijven.
  • Tijdens onze bijeenkomsten kunnen foto's worden gemaakt ter promotie van ZP-NET. Mocht je hier bezwaar tegen hebben geef dat dan door aan een van de aanwezige bestuursleden. 

 
Tot ziens op 13 juni
 
Namens ZP-NET,
 
Ineke de Moor,
Secretaris ZP-NET

Terug naar overzicht