Terug naar overzicht
25 jun. 2019 - Uitnodiging voor de bijeenkomst van 25 juni in Floriande
Verhage, Almkerkplein 62, Hoofddorp

 

Beste zp’er
Dinsdag 25 juni organiseren we alweer de laatste bijeenkomst van dit seizoen. Je bent welkom van 19.15 - 22.00 uur in Floriande. 
 
Het locatie is Verhage, Almkerkplein 62 in Hoofddorp.

Programma

Borrel

Naast het gezellig met elkaar netwerken hebben we voor deze avond iets bijzonders op het programma staan: de drie genomineerden voor de ZP-NET Bizz-award zullen elk een korte presentatie verzorgen waarin ze hun bedrijf in het zonnetje zetten. De jury is benieuwd of het oordeel van de mede-ondernemers hetzelfde is als dat van hen.


Agenda
 
19:30 Ontvangst
19:35 Vraag en aanbod/pitchen 
19:45 Borrel afgewisseld met drie korte presentaties

Aanmelden

 
De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden zijn ook van harte welkom, maar we willen ze wel verzoeken om na twee keer lid te worden.
We zouden het fijn vinden als je je vooraf even aanmeldt. Dit kan via onze website: www.zpnet.nl/aanmelden.floriande.
Geef dan ook meteen aan of je een pitch wil houden (voor tips klik hier of kijk naar het filmpje van de KvK). Altijd weer een stukje gratis reclame!
 

Ten slotte

  • We bieden in Floriande de mogelijkheid om vooraf (vanaf 18:00) op eigen kosten wat te eten. Bij voldoende deelname kan Verhage een speciaal voor ZP-NET samengesteld menu bieden tegen een gereduceerd tarief. Geef dus bij je aanmelding aan of je komt eten of niet.
  • Er is een tafel waar je folders en visitekaartjes neer kunt leggen om je bedrijf bij de andere leden te promoten. Vergeet deze dus niet! (met het verzoek om ze aan het eind van de avond weer mee te nemen).
  • Er is voldoende ruimte op te parkeren (parkeerplaats bij Albert Heijn en eventueel aan de andere kant, bij de HEMA).
  • Introducés zijn van harte welkom. Geef bij je aanmelding wel even aan dat je een introducé meeneemt (naam + eventuele bedrijfsnaam).
  • Nog geen lid van ZP-NET? Tijdens de bijeenkomst is het mogelijk om je als lid in te schrijven.
  • Tijdens onze bijeenkomsten kunnen foto's worden gemaakt ter promotie van ZP-NET. Mocht je hier bezwaar tegen hebben geef dat dan door aan een van de aanwezige bestuursleden. 

 
Tot ziens op 25 juni!
 
Namens ZP-NET,
 
Ineke de Moor,
Secretaris ZP-NET

 

Terug naar overzicht