Terug naar overzicht
22 okt. 2019 - Uitnodiging voor de bijeenkomst van 22 oktober bij Verhage
Verhage, Almkerkplein 62, Hoofddorp

Beste ZP’er

Dinsdag 22 oktober 2019 organiseren we van 19.15 - 22.00 uur weer een bijeenkomst in Floriande. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd!
 
Het locatie is Verhage, Almkerkplein 62 in Hoofddorp.

Programma

Windows 7

Er gaat het komende jaar weer een hoop veranderen en daar willen we natuurlijk meteen op inspringen.

Allereerst heeft Microsoft aangegeven dat ze per januari stoppen met de ondersteuning van Windows 7. Veel ondernemers gebruiken dit pakket nog. Wat betekent dit voor hen? Kunnen ze nog doorwerken of neemt het gevaar op hackers en andere vormen van gegevensdiefstal toe? En zijn er mogelijkheden om er iets aan te doen?

Ook hebben we Robert Brinks van Crop Accountants gevraagd om de nieuwe BTW-regeling voor kleine ondernemers uit te komen leggen. Deze gaat vanaf 1 januari van kracht, maar vóór 20 november moet er een aanvraag voor worden gedaan. Belangrijk dus om langs te komen als je nog niet goed hebt meegekregen waar het over gaat.

Agenda
 
19:15 Ontvangst
19:30 Opening door de voorzitter
19:35 Vraag en aanbod/pitchen 
19:45 Presentatie Windows 7
20:00 Pauze
20:30 Presentatie BTW-regeling
21:30 Rondje Positief
21:35 Netwerken
Aanmelden
 
De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden zijn ook van harte welkom, maar we willen ze wel verzoeken om na twee keer lid te worden.
We zouden het fijn vinden als je je vooraf even aanmeldt. Dit kan via onze website: www.zpnet.nl/aanmelden.floriande.
Geef dan ook meteen aan of je een pitch wil houden (voor tips klik hier of kijk naar het filmpje van de KvK). Altijd weer een stukje gratis reclame!
 
Ten slotte

  • We bieden in Floriande de mogelijkheid om vooraf (vanaf 18:00) op eigen kosten wat te eten. Bij voldoende deelname kan Verhage een speciaal voor ZP-NET samengesteld menu bieden tegen een gereduceerd tarief. Geef dus bij je aanmelding aan of je komt eten of niet.
  • Koffie en thee worden door de vereniging kosteloos aangeboden, andere consumpties zijn voor eigen rekening.
  • Er is een tafel waar je folders en visitekaartjes neer kunt leggen om je bedrijf bij de andere leden te promoten. Vergeet deze dus niet! (met het verzoek om ze aan het eind van de avond weer mee te nemen).
  • Er is voldoende ruimte op te parkeren (parkeerplaats bij Albert Heijn en eventueel aan de andere kant, bij de HEMA).
  • Introducés zijn van harte welkom. Geef bij je aanmelding wel even aan dat je een introducé meeneemt (naam + eventuele bedrijfsnaam).
  • Nog geen lid van ZP-NET? Tijdens de bijeenkomst is het mogelijk om je als lid in te schrijven.
  • Tijdens onze bijeenkomsten kunnen foto's worden gemaakt ter promotie van ZP-NET. Mocht je hier bezwaar tegen hebben geef dat dan door aan een van de aanwezige bestuursleden. 

 
Tot ziens op 22 oktober!
 
Namens ZP-NET,
 
Ineke de Moor,
Secretaris ZP-NET

Terug naar overzicht