Terug naar overzicht
3 dec. 2019 - Uitnodiging voor de bijeenkomst van 3 december in Floriande
Verhage, Almkerkplein 62, Hoofddorp

Beste ZP’er

Dinsdag 3 december 2019 organiseren we van 19.15 - 22.00 uur weer een bijeenkomst in Floriande. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd!
 
Het locatie is Verhage, Almkerkplein 62 in Hoofddorp.

Programma

Social Media
Ook nu hebben we twee presentaties in de planning staan. Voor de pauze verzorgt Trudy Pannekeet van Trudy Pannekeet Social Media Marketing een presentatie over online marketing.

Online marketing zijn alle online activiteiten die worden ingezet om klanten te krijgen en te behouden. Alle activiteiten behalve het daadwerkelijk verkopen.
Bij online marketing moet je denken aan: zoekmachine optimalisatie, bloggen, vloggen, inzet van online programma’s, maar ook social selling: het opbouwen van je klantrelatie via internet.

Ingewikkeld? Vooral als het je hobby niet is. Je hebt een ander vak.

Hoe kun je nu eenvoudig online marketing inzetten voor jouw bedrijf?
Social Media Marketing specialist en marketingcoach Trudy Pannekeet geeft op 3 december bij ZP-net een korte workshop waarin ze uitleg geeft over online marketing.
We kennen Trudy van haar praktische tips. Zo zal ze op 3 december ook allerlei tips geven die jij eenvoudig in kunt zetten voor je bedrijf om online beter zichtbaar te worden en zo meer klanten aan te trekken. En je klanten te begeleiden naar het verkoopmoment. 

Ken je Trudy nog niet kijk dan op haar LinkedIn profiel of haar website 

Botswana
Na de pauze gaan we alvast vooruit denken over wat je zoal in je (zomer)vakantie zou kunnen gaan doen. Heb je nog geen idee en kun je wel wat inspiratie gebruiken, kom dan gezellig naar onze bijeenkomst. Toos Opstal van The Travel Club komt vertellen over haar reis door Botswana waarbij ze ook zeker hele mooie foto's zal laten zien.

Agenda
 
19:15 Ontvangst
19:30 Opening door de voorzitter
19:35 Vraag en aanbod/pitchen 
19:40 Presentatie  
20:30 Pauze
20:45 Reisverslag Botswana
21:30 Rondje Positief
21:35 Netwerken
Aanmelden
 
De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden zijn ook van harte welkom, maar we willen ze wel verzoeken om na twee keer lid te worden.
We zouden het fijn vinden als je je vooraf even aanmeldt. Dit kan via onze website: www.zpnet.nl/aanmelden.floriande.
Geef dan ook meteen aan of je een pitch wil houden (voor tips klik hier of kijk naar het filmpje van de KvK). Altijd weer een stukje gratis reclame!
 
Ten slotte

  • We bieden in Floriande de mogelijkheid om vooraf (vanaf 18:00) op eigen kosten wat te eten. Bij voldoende deelname kan Verhage een speciaal voor ZP-NET samengesteld menu bieden tegen een gereduceerd tarief. Geef dus bij je aanmelding aan of je komt eten of niet.
  • Koffie en thee worden door de vereniging kosteloos aangeboden, andere consumpties zijn voor eigen rekening.
  • Er is een tafel waar je folders en visitekaartjes neer kunt leggen om je bedrijf bij de andere leden te promoten. Vergeet deze dus niet! (met het verzoek om ze aan het eind van de avond weer mee te nemen).
  • Er is voldoende ruimte op te parkeren (parkeerplaats bij Albert Heijn en eventueel aan de andere kant, bij de HEMA).
  • Introducés zijn van harte welkom. Geef bij je aanmelding wel even aan dat je een introducé meeneemt (naam + eventuele bedrijfsnaam).
  • Nog geen lid van ZP-NET? Tijdens de bijeenkomst is het mogelijk om je als lid in te schrijven.
  • Tijdens onze bijeenkomsten kunnen foto's worden gemaakt ter promotie van ZP-NET. Mocht je hier bezwaar tegen hebben geef dat dan door aan een van de aanwezige bestuursleden. 

 
Tot ziens op 22 oktober!
 
Namens ZP-NET,
 
Ineke de Moor,
Secretaris ZP-NET

Terug naar overzicht