Terug naar overzicht
14 jan. 2020 - Uitnodiging voor de bijeenkomst van 14 januari in Floriande
Verhage

Beste zp’er

Dinsdag 14 januari organiseren we tussen 19:15 en 22:00 uur weer een bijeenkomst in Floriande. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd!
 
Het locatie is Verhage, Almkerkplein 62 in Hoofddorp.

Programma

champagne_160866_1280

Deze eerste ZP-NET-werkavond van het nieuwe jaar staat zoals gebruikelijk in het teken van datgene wat wij elkaar zowel als persoon als ondernemer wensen. Er is gelegenheid om terug en vooruit te kijken: hoe is het afgelopen jaar verlopen en welke nieuwe mogelijkheden en kansen bieden het komende jaar (en decennium).
Er zijn geen sprekers (v/m) maar de gebruikelijk items zullen wel even de revue passeren.
Sla je in 2020 een andere weg in of vindt er een andere ingrijpende wijziging plaats, geef je dan op voor een korte pitch (2 min.). Daarnaast zal wethouder Ap Reinders nog één keer aanwezig zijn en de aanwezigen toespreken voordat hij definitief naar de Stichtse Vecht vertrekt om daar burgemeester te worden.
De rest van de avond is er gelegenheid om met elkaar te praten/netwerken.
Tip: Neem een gast-ZP'er mee!

Aanmelden

 
De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden zijn ook van harte welkom, maar we willen ze wel verzoeken om na twee keer lid te worden.
We zouden het fijn vinden als je je vooraf even aanmeldt. Dit kan via onze website: www.zpnet.nl/aanmelden.floriande.

Ten slotte

  • We bieden in Floriande de mogelijkheid om vooraf (vanaf 18:00) op eigen kosten wat te eten. Bij voldoende deelname kan Verhage een speciaal voor ZP-NET samengesteld menu bieden tegen een gereduceerd tarief. Geef dus bij je aanmelding aan of je komt eten of niet.
  • Koffie en thee worden door de vereniging kosteloos aangeboden, andere consumpties zijn voor eigen rekening.
  • Er is een tafel waar je folders en visitekaartjes neer kunt leggen om je bedrijf bij de andere leden te promoten. Vergeet deze dus niet! (met het verzoek om ze aan het eind van de avond weer mee te nemen).
  • Er is voldoende ruimte op te parkeren (parkeerplaats bij Albert Heijn en eventueel aan de andere kant, bij de HEMA).
  • Introducés zijn van harte welkom. Geef bij je aanmelding wel even aan dat je een introducé meeneemt (naam + eventuele bedrijfsnaam).
  • Nog geen lid van ZP-NET? Tijdens de bijeenkomst is het mogelijk om je als lid in te schrijven.
  • Tijdens onze bijeenkomsten kunnen foto's worden gemaakt ter promotie van ZP-NET. Mocht je hier bezwaar tegen hebben geef dat dan door aan een van de aanwezige bestuursleden. 

 
Tot ziens op 14 januari!
 
Namens ZP-NET,
 
Ineke de Moor,
Secretaris ZP-NET

 

Terug naar overzicht