Terug naar overzicht
22 sept. 2020 - Uitnodiging voor de bijeenkomst van dinsdag 22 september in de Burgemeester
de Burgemeester

Beste zp’er

Dinsdag 22 september organiseren we van 19.15 - 22.00 uur voor het eerst sinds maart weer een "live" bijeenkomst. De eerste van het nieuwe seizoen. Voorlopig vinden al onze avonden plaats in de Burgemeester omdat we daar net even wat meer ruimte hebben dan bij Verhage. Je bent dus van harte welkom!

 
Het locatie is de Burgemeester, Burgemeester Pabstlaan 10 in Hoofddorp.


Programma

Borrel
Naast het gebruikelijke korte vaste programma bestaat de avond vooral door, op afstand, de netwerkbanden weer aan te halen en te versterken.

Het thema hierbij is "Hoe heb jij de afgelopen periode overleeft en hoe ga je de toekomst tegemoet?". Heb je tips voor je collega-ondernemer die misschien tegen dezelfde dingen is aangelopen als jij of heb je vragen over hoe iemand anders iets heeft aangepakt? 
Dit is dé gelegenheid om weer eens bij te praten met andere zelfstandigen die in hetzelfde schuitje zitten...

 

Agenda

19:15 Ontvangst
19:30 Opening 
19:40 Vraag en aanbod/pitchen 
19:55 Rondje Positief
20:10 Netwerken

Aanmelden
 
De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden zijn ook van harte welkom, maar we willen ze wel verzoeken om na twee keer lid te worden.
We zouden het fijn vinden als je je vooraf even aanmeldt. Dit kan via onze website: www.zpnet.nl/aanmelden.floriande of via een mailtje.
Geef dan ook meteen aan of je een pitch wil houden (voor tips klik hier of kijk naar het filmpje van de KvK). Altijd weer een stukje gratis reclame! 

Ten slotte

  • Er is een tafel waar je folders en visitekaartjes neer kunt leggen om je bedrijf bij de andere leden te promoten. Vergeet deze dus niet! (met het verzoek om ze aan het eind van de avond weer mee te nemen).
  • Er is voor en achter het gebouw voldoende ruimte om te parkeren.
  • Introducés zijn van harte welkom. Geef bij je aanmelding wel even aan dat je een introducé meeneemt (naam + eventuele bedrijfsnaam).
  • Nog geen lid van ZP-NET? Tijdens de bijeenkomst is het mogelijk om je als lid in te schrijven.
  • Tijdens onze bijeenkomsten kunnen foto's worden gemaakt ter promotie van ZP-NET. Mocht je hier bezwaar tegen hebben geef dat dan door aan een van de aanwezige bestuursleden. 

 
Tot ziens op 22 september!
 
Namens ZP-NET,
 
Ineke de Moor,
Evenementencommissie

Terug naar overzicht