Terug naar overzicht
8 okt. 2020 - Uitnodiging voor de bijeenkomst van donderdag 15 oktober 2020 in de Burgemeester
de Burgemeester

Beste ZP'er

Donderdag 15 oktober 2020 organiseren we van 19.15 - 22.00 uur weer een bijeenkomst in de Burgemeester Je bent hiervoor van harte uitgenodigd!
 
Het locatie is De Burgemeester, Burgemeester Pabstlaan 10, in Hoofddorp.

Programma

Weerstand

Lezing: Waarom wachten tot je ziek bent? door Angelique Seerden van Gezondheidsoplossingen.

De meeste mensen gaan pas gezonder leven als ze ziek zijn geworden. Een gezonde leefstijl is een voordeel als het gaat om het versterken van ons immuunsysteem om ziekten te verslaan én om gezond te blijven. Ons immuunsysteem is verbonden met zoveel aspecten van ons leven. Het voedsel dat we eten, de kwaliteit van onze slaap en de mate van stress beïnvloeden dagelijks ons immuunsysteem. Deze lezing gaat over het vergroten van ons begrip over hoe ons immuunsysteem werkt en wat je kunt doen om de immuniteit van jouw lichaam te versterken. Dat is de sleutel tot het voorkomen en verslaan van ziekten. 
Als ondernemers willen we juist gezond zijn om dat te doen wat we het liefste doen, nl. succesvol ondernemen.

“Je gaat het pas zien als je het door hebt”
Als je snapt hoe het werkt en wat je met relatief kleine stappen kan doen,  zal je niet alleen gezondere gewoonten aannemen, maar is het gemakkelijker om je levensstijl te veranderen. 
Je hoeft geen health freak te worden om je immuunsysteem beter te ondersteunen. Het vaker maken van gezonde keuzes zal je gaan helpen. Als jij je beter gaat voelen, wordt het maken van die keuzes steeds gemakkelijker. Totdat je op een punt komt waar je er niet meer bij na hoeft te denken. Je boodschappenkar is bijna uit zichzelf gevuld is met gezonde producten, in je agenda heb je tijd ingepland om te sporten en te ontspannen en je slaapt elke nacht als een os. Hoe je dat doet daar gaan we het over hebben! 
Dus kom op 15 oktober as naar de lezing bij ZP-NET.

Agenda
 
19:15 Ontvangst
19:30 Opening door de voorzitter
19:35 Vraag en aanbod/pitchen 
19:45 Pauze
20:15 Presentatie "Waarom wachten tot je ziek bent?"
21:00 Rondje Positief
21:10 Netwerken


Aanmelden
 
De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden zijn ook van harte welkom, maar we willen ze wel verzoeken om na twee keer lid te worden.
We zouden het fijn vinden als je je vooraf even aanmeldt. Dit kan via onze website: www.zpnet.nl/aanmelden.bijeenkomst of via een mailtje.
Geef dan ook meteen aan of je een pitch wil houden (voor tips klik hier). Altijd weer een stukje gratis reclame!
 
Ten slotte

  • Er is een tafel waar je folders en visitekaartjes neer kunt leggen om je bedrijf bij de andere leden te promoten. Vergeet deze dus niet! (met het verzoek om ze aan het eind van de avond weer mee te nemen)
  • Er is zowel aan de voor- als aan de achterkant van het gebouw ruimte om te parkeren
  • Introducés zijn van harte welkom. Geef bij je aanmelding wel even aan dat je een introducé meeneemt (naam + eventuele bedrijfsnaam).
  • Nog geen lid van ZP-NET? Tijdens de bijeenkomst is het mogelijk om je als lid in te schrijven.
  • Tijdens onze bijeenkomsten kunnen foto's worden gemaakt ter promotie van ZP-NET. Mocht je hier bezwaar tegen hebben geef dat dan door aan een van de aanwezige bestuursleden. 

 
Tot ziens op 15 oktober,
 
Namens ZP-NET,
 
Ineke de Moor,
lid evenementencommissie

Terug naar overzicht