Terug naar overzicht
24 mei. 2022 - BELANGRIJK!! Brainstormsessie - ZP-NET, hoe verder?
Verhage, Almkerkplein 62, Hoofddorp

Beste zp’er

Dinsdag 24 mei vindt van 19.15 - 22.00 uur weer een bijeenkomst van ZP-NET Hoofddorp plaats. We zijn dan te gast bij Verhage, Almkerkplein 62, Hoofddorp.

Programma

Brainstormen

Het onderwerp van deze avond is een keer iets anders dan wat je van ons gewend bent. Tijdens de jaarvergadering kwamen een aantal zaken te sprake waarvan de aanwezige leden vonden dat dit in een grotere groep besproken zou moeten worden.

Een aantal onderwerpen heeft te maken met de voortgang van onze vereniging. Hoe krijgen we meer leden naar onze bijeenkomsten? Wat verwachten de leden van de vereniging? En hoe kunnen we ons ledenaantal verhogen, zodat we ook een serieuze gesprekspartner voor de gemeente en andere ondernemersverenigingen blijven?

Om de avond niet al te zwaar te maken willen we na de pauze ook een sessie speeddaten organiseren. Het is goed om na twee jaar elkaar nauwelijks gesproken te hebben weer eens opnieuw kennis met de andere leden te maken!


Agenda 

19:15 Ontvangst
19:30 Opening door de voorzitter
19:35 Brainstormsessie
20:35 Netwerken
21:00 Speeddaten
22:00 Afsluiting

 
Aanmelden
 
De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden zijn ook van harte welkom, maar we willen ze wel verzoeken om na twee keer lid te worden.
We zouden het fijn vinden als je je vooraf aanmeldt zodat we weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. Dit kan via onze website: www.zpnet.nl/aanmelden.bijeenkomst of via een mailtje aan aanmelden@zpnet.nl.
  
Tot ziens op 24 mei!
 
Het bestuur van ZP-NET

Terug naar overzicht