Terug naar overzicht
13 dec. 2022 - ZP-NET jubileum netwerkavond
Verhage, Almkerkplein 62, Hoofddorp

Beste ZP'er

Dinsdag 13 december organiseren we vanaf 20:00 (inloop vanaf 19:45) een wel heel bijzondere netwerkavond. Het is dan namelijk net iets meer dan 10 jaar geleden dat we onze eerste bijeenkomst organiseerden in een toen nog volop in aanbouw zijnde "Burgemeester". Je bent hier van harte voor uitgenodigd. We ontvangen je graag bij Verhage, Almkerkplein 62, Hoofddorp.

Programma

Borrel

We willen deze feestelijke gebeurtenis natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan! Daarom vragen we iedereen om eens in je omgeving te kijken of er nog collega-ondernemers zijn waarvoor ZP-NET ook net dat stapje extra zou kunnen zijn om meer klanten of opdrachten binnen te halen. Het zou mooi zijn als we de opkomst van de eerste bijeenkomst zouden evenaren of zelfs overtreffen!

Als jij voor de introducé zorgt, regelen wij voor een extra feestelijk hapje en drankje!

Aanmelden
 
De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden zijn ook van harte welkom, maar we willen ze wel verzoeken om na twee keer lid te worden.
Consumpties zijn op onze kosten. We zouden het fijn vinden als je je vooraf aanmeldt zodat we weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. Dit kan via onze website: www.zpnet.nl/aanmelden.bijeenkomst.

Tot ziens op 13 december,
 
Het bestuur van ZP-NET
Terug naar overzicht