Terug naar overzicht
14 sept. 2021 - Leef je dromen
The Duckout, Nieuwe Molenaarslaan 10, Hoofddorp

Beste ZP'er

Dinsdag 14 september

organiseren we van 19:15 - 22.30 uur weer een bijeenkomst. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd!

Voorlopig is de planning om deze avond te organiseren bij The Duckout, Nieuwe Molenaarslaan 10 in Hoofddorp, maar het is ook mogelijk om online deel te nemen. Dat kan via de link: https://us02web.zoom.us/j/8251608962?pwd=OWljTlFrcTAyREFXMnhNMnd1dmNKZz09.  

Programma

Florian Dirkse-1
Keynote: Leef je dromen van Florian Dirkse van Zeildromen.nl

Waar ben je nu en waar wil je naar toe? Hoe ga je er komen?
Florian had een droom: de Atlantische Oceaan over zeilen. De droom werd werkelijkheid in 2004. Daarna wilde hij de wereld rond. Na 5 jaar sparen zeilde hij met vriend Arjan in 2 jaar de wereld rond. Hij schreef er een boek over en maakte voor de AVRO een 8-delige prime-time TV-serie "Zee, zout en zeilen".
Tijdens deze tocht viel het hem op dat er grote hoeveelheid plastic in de oceaan dreven en ze vonden plastic in vissen. Hij startte daarom als co-captain het project "The Ocean Cleanup". In 2016 kwam er een vacature voorbij voor de

Kapitein Iglo
"Eerste kapitein Iglo". In kapiteinsuniform met een schaal vol vissticks maakte hij zo'n indruk, dat hij de volgende ronde haalde met nog 29 anderen (uit 300 kandidaten). Uiteindelijk werd hij uitgekozen om 5 jaar lang de welbekende pet te mogen dragen.

Agenda

19:00 - 19:15 Inloop en netwerken

19:15 - 20:00
  1. Welkom dagvoorzitter
  2. Mededelingen bestuur
  3. HulpVraag
  4. FlitsPres verzorgd door:
      -
      -
      -
  5. Rondje positief

20:00 - 20:20
  Pauze - Netwerken

20:20 - 22:30
  6. Keynote
  7. Na-borrel + verloting


Aanmelden

De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden zijn ook van harte welkom, maar we willen ze wel verzoeken om na twee keer lid te worden.
We zouden het fijn vinden als je je vooraf aanmeldt zodat we je op tijd een linkje naar de meeting kunnen sturen als je deze online wilt volgen. Dit kan via onze website: www.zpnet.nl/aanmelden.bijeenkomst.
 


Ten slotte

  • Koffie en thee worden door de vereniging kosteloos aangeboden, andere consumpties zijn voor eigen rekening.
  • Er is een tafel waar je folders en visitekaartjes neer kunt leggen om je bedrijf bij de andere leden te promoten. Vergeet deze dus niet! (met het verzoek om ze aan het eind van de avond weer mee te nemen).
  • Er is voldoende ruimte op te parkeren.
  • Introduc√©s zijn van harte welkom. Geef bij je aanmelding wel even aan dat je een introduc√© meeneemt (naam + eventuele bedrijfsnaam).
  • Nog geen lid van ZP-NET? Tijdens de bijeenkomst is het mogelijk om je als lid in te schrijven.
  • Tijdens onze bijeenkomsten kunnen foto's worden gemaakt ter promotie van ZP-NET. Mocht je hier bezwaar tegen hebben geef dat dan door aan een van de aanwezige bestuursleden. 

 

Tot ziens op 14 september,
 
Het bestuur van ZP-NET

Terug naar overzicht