Terug naar overzicht
9 nov. 2021 - Netwerken... Hoe dan? -7 Os van ondernemen
The Duckout, Nieuwe Molenaarslaan 10, Hoofddorp

Beste ZP'er

Dinsdag 9 november organiseren we van 19:15 - 22.30 uur weer een bijeenkomst. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd!

Voorlopig is de planning om deze avond te organiseren bij The Duckout, Nieuwe Molenaarslaan 10 in Hoofddorp, maar het is ook mogelijk om online deel te nemen. Dat kan via de link: https://us02web.zoom.us/j/8251608962?pwd=OWljTlFrcTAyREFXMnhNMnd1dmNKZz09.  

Programma

Jerry Helmers


Netwerken... Hoe dan? / 7 O's van ondernemen

In een interactieve Masterclass neemt Jerry Helmers - ondernemerscolumnist voor de Telegraaf, marketingondernemer bij Crown Media, debettrainer bij Dé Nederlandse Debatclub en tevens auteur van "De MarketingCode"- de in's en out's van succesvol ondernemerschap met je door. Dat doet hij op basis van de 7 O's van ondernemerschap. Ook stelt hij jou triplerende nadenkvragen. Want ben jij een échte ondernemer? Of ben je een Zelfstandige Zonder Potentie? 
100% gegarandeerd dat je het niet altijd met hem eens bent, maar hij kan wél als geen ander -op basis van stellingen- een stevige discussie aanzwengelen die tot prikkelende inspiratie leidt en jouw visie op (jouw) ondernemerschap versterkt. Met aan het slot een persoonlijke uitdaging voor jou waar hij in september op terugkomt.

Durf jij het aan op 9 november?

Agenda

18:30 - 19:15 Inloop en netwerken

19:15 - 20:00
  1. Welkom dagvoorzitter
  2. Mededelingen bestuur
  3. HulpVraag
  4. FlitsPres verzorgd door:
      -
      -
      -
  5. Rondje positief

20:00 - 20:20
  Pauze - Netwerken

20:20 - 22:30
  6. Masterclass
  7. Na-borrel + verloting

Mail jouw vraag of casus vóór 3 november naar de secretaris.


Aanmelden
 
De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden zijn ook van harte welkom, maar we willen ze wel verzoeken om na twee keer lid te worden.
We zouden het fijn vinden als je je vooraf aanmeldt zodat we je op tijd een linkje naar de meeting kunnen sturen als je de avond online wil volgen. Dit kan via onze website: www.zpnet.nl/aanmelden.bijeenkomst.
 


Ten slotte

  • Koffie en thee worden door de vereniging kosteloos aangeboden, andere consumpties zijn voor eigen rekening.
  • Er is een tafel waar je folders en visitekaartjes neer kunt leggen om je bedrijf bij de andere leden te promoten. Vergeet deze dus niet! (met het verzoek om ze aan het eind van de avond weer mee te nemen).
  • Er is voldoende ruimte op te parkeren.
  • Introducés zijn van harte welkom. Geef bij je aanmelding wel even aan dat je een introducé meeneemt (naam + eventuele bedrijfsnaam).
  • Nog geen lid van ZP-NET? Tijdens de bijeenkomst is het mogelijk om je als lid in te schrijven.
  • Tijdens onze bijeenkomsten kunnen foto's worden gemaakt ter promotie van ZP-NET. Mocht je hier bezwaar tegen hebben geef dat dan door aan een van de aanwezige bestuursleden. 

 

Tot ziens op 9 november
 
Het bestuur van ZP-NET
Terug naar overzicht