Terug naar overzicht
14 dec. 2021 - Ook succesvolle ondernemers kennen diepe dalen
Verhage, Almkerkplein 62, Hoofddorp

Beste ZP'er

Woensdag 14 december organiseren we van 19:15 - 22.30 uur weer een bijeenkomst. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd!

Voorlopig is de planning om deze avond te organiseren bij The Duckout, Nieuwe Molenaarslaan 10, Hoofddorp, maar het is ook mogelijk om online deel te nemen. Dat kan via de link: https://us02web.zoom.us/j/8251608962?pwd=OWljTlFrcTAyREFXMnhNMnd1dmNKZz09.  
 

Programma

Aad Reeuwijk

Ook succesvolle ondernemers kennen diepe dalen, door Aad Reeuwijk van Helios Bedrijfsadvies

Als je succesvol bent in je vak dan denk je (vaak terecht) dat je de hele wereld aan kan. Dat zelfvertrouwen is ook nodig om je vak goed uit te kunnen oefenen. Maar wat nu als deze wereld ineens instort? Wat als deze zakelijke successen tegelijk met je leuke privé leven er opeens niet meer zijn? Hoe ga je hiermee om?

Aad van Reeuwijk heeft grote successen behaald en vervolgens diepe dalen gekend. Met zijn inspirerende verhaal vertelt hij hoe hij deze diepe dalen vervolgens weer overwonnen heeft. Hij heeft daarbij zijn manier van leven veranderd naar succes zonder stress.

Agenda 

18:30 - 19:15 Inloop en netwerken

19:15 - 20:00
  1. Welkom dagvoorzitter
  2. Mededelingen bestuur
  3. HulpVraag
  4. FlitsPres verzorgd door:
      -
      -
      -
  5. Rondje positief

20:00 - 20:20
  Pauze - Netwerken

20:20 - 22:30
  6. Keynote
  7. Na-borrel + verloting


Aanmelden
 
De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden zijn ook van harte welkom, maar we willen ze wel verzoeken om na twee keer lid te worden.
We zouden het fijn vinden als je je vooraf aanmeldt zodat we je op tijd een linkje naar de meeting kunnen sturen als je de avond online wil volgen. Dit kan via onze website: www.zpnet.nl/aanmelden.bijeenkomst.
 


Ten slotte

  • Koffie en thee worden door de vereniging kosteloos aangeboden, andere consumpties zijn voor eigen rekening.
  • Er is een tafel waar je folders en visitekaartjes neer kunt leggen om je bedrijf bij de andere leden te promoten. Vergeet deze dus niet! (met het verzoek om ze aan het eind van de avond weer mee te nemen).
  • Er is voldoende ruimte op te parkeren.
  • Introducés zijn van harte welkom. Geef bij je aanmelding wel even aan dat je een introducé meeneemt (naam + eventuele bedrijfsnaam).
  • Nog geen lid van ZP-NET? Tijdens de bijeenkomst is het mogelijk om je als lid in te schrijven.
  • Tijdens onze bijeenkomsten kunnen foto's worden gemaakt ter promotie van ZP-NET. Mocht je hier bezwaar tegen hebben geef dat dan door aan een van de aanwezige bestuursleden. 

 

Tot ziens op 14 december,
 
Het bestuur van ZP-NET
Terug naar overzicht